Nyheter!

20 %

På alla produkter !

PINK COLLECTION

ghd och Bröstcancerförbundet har ingått partnerskap för att öka medvetenheten om vikten av att undersöka dina bröst. Den nya kollektionen består av ghd Platinum+ styler, ghd gold styler, och ghd Helios hårfön i en puderrosa nyans och med ett viktigt budskap om att "Ta kontrollen nu", för att påminna dig själv om att se till att du ger dig själv lite tid framför spegeln.

ghd kommer att donera 3 EUR för varje såld produkt från denna puderrosa kollektion för att stödja välgörenhetsorganisationer mot bröstcancer världen över.

515_image_4_hero.jpg

Hudvårdande och lätt täckande foundation som ”suddar ut” fina linjer och sitter länge.

 499:-

WWF ❤️ GLACIAL

1€ PER SOLD BOTTLE GOES TO WWF:S WORK FOR THE OCEANS

GLACIAL will donate 1 EURO per bottle to WWF for the benefit of the world’s oceans where large amounts of plastic waste ends up.

399:-

Ögoncreme och concealer i ett! Ljusreflekterande concealer som även förbättrar ålderstecken och ger ett varaktigt och täckande underlag till makeup. Torkar inte ut huden och ”lägger sig” inte i rynkor och fina linjer.

295:-

Fjäderlätt, återfuktande och färgkorrigerande dagcreme som ger en mjuk och jämn hudton med lyster.

485:-

ladda ned.jpg
OWP_image2-1024x1024.jpg

KEVIN.MURPHY eftersträvar samma hållbarhet, resultat och vård för hår som återfinns i hudvårdsbranschen. Du kan vårda ditt hår enligt samma princip som du vårdar din hud genom att använda dig av våra produkter – allt från schampo, balsam, och återfuktande medel till stylinggel – är gjorda av naturliga ingredienser som ger ditt hår ett perfekt resultat utan att det slits ut. Med produkter från KEVIN.MURPHY ger du ditt hår ny styrka, volym och kraft samtidigt som det hela tiden återfuktar.

Alla produkter är fria från sulfat och paraben och är certifierade Cruelty Free av PETA.

OLAPLEX NO.6

är en styling leave-in creme som skyddar, reparerar, eliminerar frizz och återfuktar alla typer av hår. Denna koncentrerade och mjukgörande leave-in creme är utmärkt för alla typer av hår, även färgade och kemiskt behandlande hår.


NO.6 stärker, återfuktar, mjukgör samt förkortar föntiden samtidigt som håret blir silkeslent. OLAPLEX’s Bond Smoother eliminerar frizz och flygigt hår i upp till 72 timmar.
Fri från sulfater, oftalater, parabener och gluten. Är vegansk och färgbevarande.

OLAPLEX NO.7 Bonding Oil är den första i sitt slag. Extremt koncentrerad, fjäderlätt och reparerande stylingolja som ger en otrolig glans, stärker, mjukgör och förbättrar kvaliteten på alla hårtyper. NO.7 innehåller värmeskydd upp till 230 °C och kan användas tillsammans med alla värmeverktyg.

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

© 2023 by hårcenter. Proudly created with Wix.com